همه چیز درباره راه اندازی کافی شاپ (مراحل، تجهیزات و مدارک)

همه چیز در مورد راه اندازی کافی شاپ و هزینه و تجهیزات و مدارک لازم

ابتدا یک فنجان قهوه برای خودتان درست کنید. حالا بیایید درباره راه اندازی کافی شاپ با هم صحبت کنیم. اولین چیزی که به هنگام تاسیس یک کافه باید به آن اهمیت دهید، تحقیق درباره بازار کار این حرفه است تا بفهمید که  این شغل چقدر رقابتی است.

طبق بررسی های شرکت بیزینس وایر، پیش بینی می شود ظرف چند سال آینده صنعت کافه داری در جهان حدود 58.7 میلیارد دلار رشد کند و تا سال 2025 با متوسط رشد سالانه 4.2 درصد به بیش از 143.4 میلیارد دلار برسد.

این آمارها حاکی از این است که بازار کافی شاپ به طور چشمگیری اشباع می شود. با این حال ، عشق مردم به قهوه و کافه گردی به این زودی ها از بین نمی رود. بنابراین، نگران نباشید. کافی شاپ شما مشتری خواهد داشت. اما برای موفق شدن در این حرفه باید خود را از سایر رقبا متمایز کنید. بنابراین از همان ابتدای راه اندازی کافی شاپ به یک برنامه ریزی اصولی نیاز دارید.

این راهنما یک چک لیست کامل و جامع درباره راه اندازی کافی شاپ است. تمام اطلاعاتی که هنگام باز کردن یک کافه نیاز دارید مانند هزینه و خرید تجهیزات،اجاره مغازه، نحوه تبلیغات و … در این مقاله از آموزشگاه دنیز گنجانده شده است.

چگونگی راه اندازی کافی شاپ

قبل از باز کردن کافی شاپ، انتظارات خود از شغل کافه داری و هویت کافه خود را مشخص کنید. داشتن ایده و کانسپت یک قدم شما را از رقبای خود جلوتر می برد و در هزینه و زمان شما صرفه جویی می شود. به طور کلی، برای راه اندازی مغازه کافی شاپ سه گزینه پیش روی شما قرار دارد:

چگونگی راه اندازی کافی شاپ

 

  1. خودتان یک کافی شاپ باز کنید

در این حالت، صفر تا صد کار راه اندازی، خرید تجهیزات، استخدام پرسنل و معرفی کافی شاپ بر عهده شما است. با این حال، این مدل پتانسیل بالایی برای به حداکثر رساندن سود دارد. به علاوه در این حالت باید تعیین کنید که می خواهید چه نوع کسب و کاری (کافه، کافی شاپ، تریا، تیک اوت و …) تاسیس نمایید. ما در مقاله فرق کافه و کافی شاپ به طور کامل در مورد تفاوت بین این کسب و کارها توضیح داده ایم.

  1. یک کافه واگذار شده بخرید

این گزینه به سختی راه اندازی کافی شاپ نیست و دیگر دغدغه اجاره مغازه، خرید تجهیزات، معرفی برند یا … را ندارید. اما اکثر کافی شاپ های واگذار شده سودآوری خوبی نداشته اند و به همین دلیل است که واگذار شده اند. اما با تنظیم یک استراتژی بازاریابی اصولی می توانید مشتریان بیشتری جذب کنید و در مدت کوتاهی درآمد خود را افزایش دهید.

  1. از مدل کسب و کار فرانچایز استفاده کنید

اگر ایده خاصی برای شروع کسب و کار خود ندارید، می توانید از مدل فرانچایز یا فرانشیز استفاده کنید. در مدل فرانچایز شما با پرداخت حق امتیاز، به عنوان نماینده یک برند کافه و تحت لیسانس آن در مکانی که توسط فرانچایز دهنده انتخاب شده است، فعالیت می کنید. حالا نوبت بررسی اصلی ترین موارد راه اندازی کافی شاپ است.

هزینه و سرمایه لازم برای راه اندازی کافی شاپ

سرمایه مورد نیاز برای تاسیس یک کافی شاپ و به طور کلی هزینه راه اندازی کافه به نوع کسب و کاری که می خواهید افتتاح کنید، اجاره مغازه، موقعیت کافی شاپ، متراژ مغازه، تعداد تجهیزات مورد نیاز، تعداد پرسنل و … بستگی دارد و می تواند مبلغی بین 300 میلیون الی یک میلیارد تومان یا بیشتر را در بر بگیرد.

هزینه و سرمایه لازم برای راه اندازی کافی شاپ

به طور کلی، عمده هزینه هایی که قبل و در زمان راه اندازی کافی شاپ با آن روبرو هستید، عبارتند از:

  • هزینه های مربوط به اخذ پروانه کسب، کارت بهداشت و سایر مدارک لازم
  • هزینه های مربوط به بیمه کارمندان و …
  • هزینه های ناشی از تبلیغات و بازاریابی
  • هزینه طراحی منو کافی شاپ و لوگو و سایر نشان های تبلیغاتی آن
  • هزینه خرید یا اجاره مغازه
  • هزینه تامین تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز برای تاسیس کافه
  • هزینه دکوراسیون داخلی و بیرونی کافه
  • هزینه تامین امنیت مکان (نصب دزدگیر، دوربین مداربسته و …)
  • هزینه تهیه مواد اولیه
  • هزینه آموزش پرسنل جدید
  • هزینه قبوض مصرفی و اینترنت
  • هزینه خرید سیستم و صندوق
  • و دیگر هزینه های جانبی برای راه اندازی کافی شاپ

برآورد هزینه های اولیه راه اندازی کافه به شما کمک می کند سرمایه و وقت خود را به بهترین شیوه مدیریت کنید.

تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز برای تاسیس کافی شاپ

برای راه اندازی یک کافه نیاز به دستگاه ها و ابزارهای مخصوص تهیه انواع قهوه و نوشیدنی های گرم و سرد دارید. کیفیت تجهیزات مورد استفاده تاثیر مستقیمی بر روی نتیجه کار شما دارد. بنابراین، از همان ابتدا وسایل و ابزار باکیفیت بخرید. توصیه می کنیم یک چک لیست از وسایل و تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ تهیه کنید و با توجه به بودجه و نوع کاربری خود اصلی ترین آنها را خریداری نمایید.

تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز برای تاسیس کافی شاپ

ما برای راحتی شما فهرست اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کافی شاپ را جمع آوری کرده ایم:

  • وسایل و تجهیزات بار گرم کافه : قلب تپنده هر کافی شاپ، بخش بار گرم آن است که در آن، معجزه تبدیل دانه های قهوه به نوشیدنی های دلچسب رقم می خورد. در این بخش، تجهیزاتی مانند دستگاه اسپرسوساز، آسیاب قهوه، انواع دستگاه رست قهوه ، دستگاه فرنچ پرس، موکاپات، قهوه ساز و تجهیزات مرتبط با تهیه چای و دمنوش ها، نقش اساسی ایفا می کنند. کیفیت و کارایی این تجهیزات، به طور مستقیم بر طعم و عطر نهایی نوشیدنی ها تاثیر می گذارد و می تواند رضایت یا عدم رضایت مشتریان را به دنبال داشته باشد.
  • ابزارها و تجهیزات بار سرد کافه : در کنار نوشیدنی های گرم، طیف متنوعی از نوشیدنی های خنک و دسرهای خوشمزه نیز در منوی بسیاری از کافی شاپ ها وجود دارد که برای تهیه آنها به تجهیزات بار سرد نیاز است. یخچال فریزر، مخلوط کن، آبمیوه گیری، دستگاه اسموتی ساز، یخ ساز و تجهیزات برودتی، از جمله این تجهیزات هستند. با استفاده از این دستگاه ها، می توان انواع آبمیوه، اسموتی، شیک، میلک شیک و دسرهای خنک را با کیفیتی مطلوب برای مشتریان آماده کرد.
  • تجهیزات جانبی و نرم افزاری : علاوه بر تجهیزات بار گرم و سرد، برای راه اندازی یک کافی شاپ کامل به تجهیزاتی جانبی و نرم افزاری نیز نیاز است. این تجهیزات شامل صندوق فروشگاهی، سیستم حسابداری، ظروف سرو و نوشیدنی، مبلمان و دکوراسیون، تجهیزات نظافتی و بهداشتی و … می شود. همچنین، استفاده از نرم افزارهای تخصصی مدیریت کافه می تواند به طور قابل توجهی در نظم دهی به امور، کنترل موجودی انبار و ارائه خدمات بهتر به مشتریان کمک کند.

وسایل مورد نیاز برای کافی شاپ را از کجا بخریم؟

مسلما برای خرید وسایل کافی شاپ قیمت مناسب باید به مراکز عمده فروش این تجهیزات مراجعه کنید. با توجه به نوسان نرخ ارز و متغیر بودن قیمت تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز کافی شاپ، انتخاب فروشگاه معتبر اهمیت زیادی دارد.

باکیفیت ترین دستگاه های کافی شاپ مربوط به برندهای خارجی می باشند و از آنجایی که اکثر وارد کنندگان این تجهیزات در شهر تهران هستند، دسترسی به مراکز فروش تجهیزات برند و اصل در تهران راحت تر است. برخی از این فروشگاه ها دستگاه ها و تجهیزات را به صورت نو و دست دوم موجود دارند و شما می توانید با توجه به بودجه و نیاز خود، بهترین مدل را انتخاب نمایید.

وسایل مورد نیاز برای کافی شاپ را از کجا بخریم

شوش، انقلاب، جمهوری و … در تهران بورس وسایل و دستگاه های کافی شاپ هستند و تمام لوازم کافی شاپ را با تنوع بسیار بالا و قیمت های مناسب ارائه می دهند.

اگر به دلیل مشغله کاری زیاد، خرید اینترنتی را به خرید حضوری ترجیح می دهید یا در شهر محل سکونت خود نمایندگی یا بورس لوازم کافه وجود ندارد، می توانید کالاهای مورد نظر خود را به صورت اینترنتی خریداری کنید. در حال حاضر، بیشتر فروشگاه های معتبرِ عرضه لوازم کافی شاپ فروش آنلاین نیز دارند.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که وارد وب سایت این فروشگاه ها شوید و کالای مورد نظر خود را به صورت اینترنتی سفارش دهید. این فروشگاه ها اغلب جشنواره های تخفیف فوق العاده ای برگزار می کنند و کالاهای خود را با قیمت های مناسب و شرایط پرداخت عالی در اختیار مشتریان خود قرار می دهند.

مجوز و مدارک مورد نیاز برای تاسیس کافی شاپ

دریافت مجوز و مدارک مورد نیاز یکی دیگر از مراحل مهم راه اندازی کافی شاپ است. پروانه کسب اولین مدرکی است که برای افتتاح کافه به آن نیاز دارید. پروانه کسب در واقع به شما اجازه می دهد تا به صورت قانونی فعالیت فروش و ارائه خدمات داشته باشید.

این مدرک توسط اتحادیه بستنی، آبمیوه و کافی شاپ صادر می شود. برای دریافت مجوز راه اندازی باید مهارت کافی در زمینه تهیه انواع قهوه و نوشیدنی های سرد و گرم داشته باشید. شرکت در دوره های آموزشی مخصوص کافی شاپ مانند دوره آموزش باریستا و آموزش کافی شاپ بهترین راه برای اثبات داشتن مهارت کافی در این زمینه است.

مجوز و مدارک مورد نیاز برای تاسیس کافی شاپ

همچنین، مدارک دیگری نیز برای اخذ پروانه کافی شاپ مورد نیاز است که در زیر فهرست کرده ایم:

  1. تصویر شناسنامه
  2. تصویر کارت ملی
  3. تصویر اجاره‌نامه رسمی یا سند مالکیت واحد صنفی
  4. عکس 3*4
  5. تصویر آخرین مدرک تحصیلی
  6. کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت دائم یا دفترچه اعزام به خدمت برای آقایان
  7. ارائه فیش واریز حق عضویت در اتحادیه
  8. گواهی گذراندن ده ساعت آموزش لازم برای یادگیری کار
  9. گواهی اداره اماکن نیروی انتظامی
  10. گواهی عدم سو پیشینه کیفری
  11. گواهی عدم اعتیاد
  12. گواهی سلامت از وزارت بهداشت (بیشتر بخوانید : مقررات اماکن و قوانین بهداشت کافی شاپ و کافه )

اجاره مکان مناسب برای کافی شاپ و کافه

با در نظر گرفتن بازاری که به طور فزاینده ای در حال اشباع شدن است، انتخاب و اجاره یک مغازه مناسب برای کافی شاپ کار نسبتا دشواری است. کافی شاپ باید در محله ای باشد که به مشتریان هدف شما تعلق دارد و ترافیک زیادی نداشته باشد.

اجاره مکان مناسب برای کافی شاپ و کافه

مواردی که در زمان انتخاب مکان مناسب برای کافی شاپ باید در نظر بگیرید عبارتند از:

  • محیط اطراف کافی شاپ

همسایه های شما چه کسانی هستند؟ اطراف کافه شما را چه مشاغلی احاطه کرده ند؟ آیا منطقه شما جزء محله های باکلاس شهرستان است یا خیر؟ این فاکتورها تاثیر زیادی بر جذب مشتری و بالا بردن درآمد شما دارد.

بهتر است کافه خود را در یکی از خیابان هایی انتخاب کنید که مغازه های خرده فروشی زیادی در آنجا وجود داشته باشد. مردم در این خیابان ها زیاد قدم می زنند و ممکن است در حین خرید خود، نوشیدنی بخواهند.

  • دسترسی آسان و سریع مشتریان به کافه

کافی شاپ شما باید جایی باشد که به راحتی پیدا شود. همچنین تمامی افراد از جمله معلولین و افرادی که مشکلات فیزیکی دارند نیز بتوانند به مغازه شما دسترسی داشته باشند. اگر قصد دارید کافی شاپ خود را در نزدیکی یک دانشگاه باز کنید، مطمئن شوید که دانشجویان می توانند پیاده به کافه شما بیایند.

  • شرایط و هزینه های اجاره کافه

اگر سرمایه کافی برای خرید مغازه را ندارید، باید به فکر اجاره یک مغازه باشید. مکانی اجاره کنید که بتوانید به راحتی مبلغ اجاره آن را پرداخت کنید، حتی اگر در ماه های اول سودآوری خوبی نداشته باشید. علاوه بر این، در زمان اجاره بررسی کنید که آیا صاحب ملک هزینه های مربوط به دکوراسیون و بازسازی مغازه را پرداخت می کند یا خیر.

روش های جذب مشتری و افزایش درآمد در کافی شاپ

برای جذب مشتری در کافی شاپ ابتدا دلیل آمدن افراد به کافی شاپ را درک کنید. تمرکز بر روی ایجاد یک فضای آرام و دلنشین بهترین شیوه جذب مشتری و افزایش درآمد کافی شاپ است. با توجه به فضای رقابتی این شغل، باید کافه خود را منحصر به فرد کنید تا افراد کافه شما را انتخاب کنند. شما می توانید با انجام روش های زیر مشتریان بیشتری را جذب کافی شاپ خود کنید و از این طریق به درآمد برسید.

روش های جذب مشتری و افزایش درآمد در کافی شاپ

  • خدمات خود را با قیمت مناسب ارائه دهید

یکی از استراتژی های ضروری برای جذب مشتری، مقرون به صرفه کردن قیمت ها است. هیچ کس به دنبال نوشیدن قهوه گران نیست. رقبا را آنالیز کنید و ببینید آنها چگونه نوشیدنی های خود را قیمت گذاری کرده اند. سپس، با حاشیه سود کمتر، قیمت محصولات خود را کاهش دهید. ما در مقاله نحوه قیمت گذاری منو کافه به طور کامل در مورد این موضوع توضیحات لازم را ارائه کرده ایم.

  • کسب و کار خود را در گوگل مپ ثبت کنید

نمایش آنلاین کافی شاپ شما بر روی گوگل، مشتریان بیشتری را به سمت شما می کشاند. بیشتر افرادی که می خواهند کافی شاپ های جدید را امتحان کنند، آنها را به صورت آنلاین جستجو می کنند. بنابراین، با ثبت کردن کسب و کار در گوگل مپ، کافه خود را در معرض دید بگذارید.

  • در فضاهای مجازی فعالیت داشته باشید

در رسانه های مجازی مانند اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب حساب کاربری داشته باشید و اطلاعات خود درباره قهوه و انواع نوشیدنی را با مخاطبین به اشتراک بگذارید. این یکی از روش های عالی برای جذب فالوور های جدید است. مخاطبین جدید پست های شما را به اشتراک می گذارند و شما بیشتر از قبل شناخته می شوید.

  • طرح های تخفیفی داشته باشید

هر از چندگاهی در مناسبت های خاص، خدمات خود را با تخفیف ارائه دهید. طرح های تخفیفی خود را در صفحات رسانه های اجتماعی خود اعلام کنید تا شانس شما برای جذب مشتری افزایش پیدا کند. اطلاعات بیشتر مورد روش های مدیریت بهینه و افزایش سودآوری این کسب و کارها را می توانید در مقاله ” اصول کافه داری و مدیریت کافی شاپ جهت افزایش درآمد ” مطالعه فرمایید.

  • وای فای رایگان در اختیار مشتریان خود بگذارید

برخی از افراد عادت دارند خارج از دفتر کارشان نیز کار کنند. علاوه بر این، کافی شاپ ها اکثرا پاتوق افراد جوان است. با ارائه WiFi رایگان می توانید این قشر از افراد را به لیست مشتریان دائمی خود اضافه کنید.

  • دکوراسیون و طراحی داخلی کافه را جذاب کنید

اکثر دوستداران قهوه به کافی شاپ هایی می روند که دکوراسیون جذابی داشته باشد. فضای داخل کافه خود را به گونه ای طراحی کنید که افراد مایل باشند با آن عکس بگیرند و آن را استوری کنند. این یک تبلیغ رایگان برای کسب و کار شما است.

جذاب کردن دکوراسیون و طراحی داخلی کافه برای جذب مشتری و افزایش درآمد کافی شاپ

  • از موسیقی زنده در کافی شاپ استفاده کنید

موسیقی زنده یا اشکال دیگر سرگرمی مانند جلسات بازی مافیا به محبوبیت کافه شما کمک زیادی می کند. با نوازندگان محلی خود صحبت کنید و از آنها بخواهید با شما همکاری کنند. این کار علاوه بر اینکه مشتریان شما را زیاد می کند، نوعی تبلیغ برای نوازندگان نیز می باشد.

  • با هدیه دادن مشتری جدید جذب کنید

علاوه بر تخفیف، دادن هدیه نیز باعث جذب مشتری می شود. به عنوان مثال، یک نمونه از قهوه خود را به عابران پیاده ای که از جلوی مغازه شما عبور می کنند، تعارف کنید.

دوره های دنیز برای یادگیری راه اندازی کافی شاپ

دوره های پیشنهادی دنیز برای یادگیری مراحل راه اندازی کافی شاپ و روش صحیح مدیریت کافه :

  1.  دوره آموزش کافی شاپ : آموزش 0 تا 100 کافی شاپ و کافه داری با ارائه مدرک بین المللی
  2.  کلاس آموزش باریستا : آموزش تخصصی و حرفه ای باریستایی و سرو حرفه ای نوشیدنی در کافه برای آقایان و خانم ها
  3. دوره آموزش کیک کافی شاپی : آموزش انواع کیک های سرو شده در کافه از جمله کیک نوتلا، نسکافه ای، دبل چاکلت و …
  4. کلاس آموزش رستری : آموزش صفر تا صد تفت و رست قهوه و روش کار با دستگاه های برشته کاری خانگی و صنعتی و روش های رست قهوه رست لایت و مدیوم و دارک و …
  5. دوره آموزش صبحانه کافه ای : آموزش انواع صبحانه های سرد و گرم ایرانی و خارجی (انگلیسی، آمریکایی، فرانسوی و …) برای کافه ها و کافی شاپ ها
  6. کلاس آموزش فست فود : آموزش غذاهای ایرانی و خارجی برای کافه و کافی شاپ شامل غذاهای فوری، ساندویچ، سوخاری، پیتزا و پاستا و …

دوره های دنیز برای یادگیری راه اندازی کافی شاپ

از جمله مطالب مهم و ارزشمندی که در این دوره ها در خصوص راه اندازی کافی شاپ ارائه خواهیم کرد عبارت اند از:

  • آموزش صفر تا صد راه اندازی کافی شاپ شامل تدریس ایده های تاسیس یک کافه خلاقانه و مشتری پسند با ظاهری جذاب و شیک و لاکچری
  • طرح کسب و کار یا به عبارت های دیگر طرح توجیهی و بیزینس پلن راه اندازی کافی شاپ که منجر به بیشترین سودآوری و درآمدزایی شود
  • مشکلات راه اندازی کافی شاپ و این که آیا تاسیس کردن کافه به صورت مشارکت و همکاری با دیگران توجیه پذیر است یا خیر
  • موشکافی این مسئله حیاتی و مهم که برای راه اندازی یک کافی شاپ چقدر سرمایه لازم است و این که چگونه باید حداقل هزینه تاسیس و مدیریت یک کافه را تخمین زد و برآورد کرد و آیا با سرمایه کم می توان در ایران یک کافه کوچک و در عین حال مدرن و امروزی تاسیس کرد
  • بررسی این که هزینه و شرایط راه اندازی کافی شاپ در شهرهای مختلف ایران مانند تهران، شیراز، تبریز، اصفهان، رشت، مشهد و … در سال 1402 چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند و این موضوع که تاسیس کافه در چه شهرهایی از ایران توجیه اقتصادی بیشتری دارد
  • تحلیل این مطلب که آیا به منظور پرداخت و تامین سرمایه و هزینه های لازم برای راه اندازی کافه می توان از سوی ارگان های دولتی و خصوصی وام دریافت کرد و شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت وام به چه صورت هستند
  • معرفی کامل قوانین و مقررات تعیین شده از سوی وزارت کار و اماکن، نکات حقوقی و قراردادها، مجوز ها و مدارک لازم، شرایط و نحوه اخذ پروانه کسب و ارائه مشاوره برای سایر مسائل تخصصی بیزینسی مربوط به راه اندازی یک کافی شاپ از سوی اساتید دوره و مشاوران زبده کسب و کار
  • چک لیست راه اندازی انواع کسب و کارهای مربوط به این صنعت مانند چگونگی تاسیس کافه کوچک، کافی شاپ بیرون بر، کافه برای بانوان، کافی شاپ سنتی، کافه رستوران و …
  • اصول مهاجرت با مدرک بین المللی کافی شاپ و ارائه راهنمایی کامل برای طی نمودن مراحل قانونی و پرداخت هزینه های  راه اندازی کافه در سایر کشورها مانند ترکیه، دبی، عمان، کانادا، آلمان و …
  • چک لیست وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کافی شاپ و حداقل لوازم اولیه ضروری برای یک کافه مدرن و پیشرفته با فضایی دوستانه و دلنشین
  • اصول کافه داری و مدیریت کافی شاپ که همه مدیران و کارکنان مهم یک کافه باید به آن ها مسلط باشند و به گونه ای تضمین کننده موفقیت و رشد روزافزون کافی شاپ هستند
  •  و …

چک لیست و مراحل راه اندازی کافی شاپ و کافه

همان طور که در این مقاله به طور مفصل توضیح داده شد؛ راه اندازی یک کافی شاپ موفق، نیازمند برنامه ریزی دقیق و گام به گام است. در این مسیر، داشتن یک چک لیست جامع می تواند به شما در پیمایش مراحل مختلف و انجام درست کارها یاری رساند. در این بخش از مقاله، چک لیستی 10 مرحله ای برای راه اندازی کافی شاپ ارائه می دهیم که به شما کمک می کند تا کسب و کار خود را به طور اصولی و اصولی پایه ریزی کنید.

چک لیست و مراحل راه اندازی کافی شاپ و کافه

  1. طرح کسب و کار: نوشتن طرح کسب و کار دقیق، شامل ایده، بازار هدف، استراتژی بازاریابی، پیش بینی های مالی و … .
  2. انتخاب نام و برند: انتخاب نامی جذاب، کوتاه، به یاد ماندنی و مرتبط با صنعت کافی شاپ .
  3. انتخاب و تامین سرمایه: تخمین هزینه های راه اندازی و یافتن منابع تامین سرمایه مانند سرمایه گذاری شخصی، وام بانکی یا جذب سرمایه گذار.
  4. اخذ مجوزهای لازم: دریافت مجوزهای بهداشت، پروانه کسب، مجوز اتحادیه و … از مراجع ذیصلاح.
  5. انتخاب مکان: انتخاب مکانی مناسب با دسترسی آسان، ترافیک مناسب، همخوانی با برند و ظرفیت کافی.
  6. طراحی و دکوراسیون: طراحی دکوراسیونی متناسب با تم و سبک مورد نظر،  ایجاد فضایی دلنشین و کاربردی.
  7. خرید تجهیزات: تهیه وسایل و تجهیزات ضروری مانند دستگاه اسپرسو، آسیاب قهوه، یخچال، یخساز، مبلمان و … .
  8. استخدام پرسنل: استخدام باریستا، متصدی صندوق، نظافت چی و … با مهارت و تجربه کافی.
  9. تهیه مواد اولیه: یافتن تامین کنندگان معتبر برای مواد اولیه با کیفیت بالا مانند قهوه، شیر، شکر و … .
  10. بازاریابی و تبلیغات: استفاده از روش های مختلف بازاریابی و تبلیغات مانند شبکه های اجتماعی، تبلیغات چاپی، بنر و … برای جذب مشتری.

سخن پایانی

راه اندازی کافی شاپ با توجه به فضای رقابتی آن کار دشواری به نظر می رسد. با این حال؛ در این محتوا از آموزشگاه دنیز تلاش کردم مراحل راه اندازی کافی شاپ را برای شما معرفی کنیم. با تحقیق در مورد صنعت قهوه، تحلیل رقبا و تنظیم یک استراتژی جامع بازاریابی می توانید به یک برند قابل اعتماد تبدیل شوید و روز به روز در کسب و کار خود پیشرفت کنید.

سوالات متداول درباره راه اندازی کافی شاپ

  1. هزینه های اصلی راه اندازی یک کافی شاپ مربوط به چه مواردی می باشند؟

مهم ترین هزینه های افتتاح کافه مربوط به اجاره مغازه، استخدام و آموزش پرسنل، خرید تجهیزات، حقوق پرسنل، تبلیغات، هزینه های قبوض و اینترنت، هزینه های مربوط به تامین امنیت محل کار و هزینه های اخذ مجوزهای لازم می باشند.

  1. مهم ترین دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ چه هستند؟

دستگاه اسپرسو، دستگاه قهوه ساز، دستگاه قهوه جوش، آسیاب قهوه، شیکر، آبمیوه گیری، بلندر، وافل ساز، فر کانوکشن، گل خامه زن و … می باشند.

  1. بورس خرید تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ کجاست؟

خیابان انقلاب، شوش و جمهوری مهم ترین مراکز فروش عمده دستگاه ها و تجهیزات کافی شاپ هستند.

  1. آیا برای دریافت مجوز کافی شاپ نیاز به اخذ مدرک آموزشی خاصی است؟

خیر. اما برای راه اندازی کافی شاپ باید از پرسنل آموزش دیده و باتجربه استفاده کنید. بنابراین، توصیه می کنیم قبل از شروع کافی شاپ، در دوره های آموزشی مخصوص کافی شاپ شرکت کنید تا بتوانید در کسب و کار خود موفق باشید.

  1. با چه روش هایی می توان مشتری کافی شاپ را زیاد کرد؟

تبلیغ در رسانه های مجازی، دادن هدیه، ارائه طرح های تخفیفی، دکوراسیون جذاب و منحصر به فرد، داشتن قیمت های مناسب و اقتصادی

5/5 - (5 امتیاز)

اولین دیدگاه را شما ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *